Min mormor, Hagar Alida Sjögren misstänks ha blivit dödat av c-injektioner

I november 2020 hjälpte jag min mormor att flytta till Ventilens Gruppboende i Lycksele. Vi ansökte om en plats i början på året. Mormor hade då bott själv med hjälp av hemtjänst. Innan covid var hon fyra dagar i veckan på två olika dagverksamheter, för att få social samvaro och stimuleras. När covid kom blev mormor väldigt isolerad, vilket inte är bra för någon människa. Mormor bad mig därför om hjälp med att ansöka om ett boende. Vi fick besked i oktober att hon fått plats på Ventilen. Mormor ville inte flytta dig. Hon har bott i Lycksele sedan hon var 20 år och har alltid bott på den södra sidan om älven. Vet inte om det var för att detta låg på norra sidan men hon ville inte ta erbjudandet från början. När jag sedan talade med mormors handläggare på Lycksele kommun, fick jag veta att om vi tackade nej, så var jag tvungen att börja från början och göra en ny ansökan. Jag bor sedan 20 år tillbaka i Karlskrona men har varit upp till Lycksele med jämna mellanrum för att hjälpa min mormor. Så efter att ha försökt visa på omständigheter och be dem om hjälp att följa mormors vilja, där vi inte blev hörda, tackade mormor till slut ja, eftersom det gick att ställa sig i en intern kö och flytta till Maskrosen när en plats blev ledig där, som var det stället mormor ville till från början. Så vi ställde oss i intern kö och i november 2020 var jag i Lycksele i en vecka och hjälpte jag henne att tömma sin lägenhet. Hon har bott på samma gård på Brännbergsvägen i tre olika lägenheter i totalt 44 år.

När jag höll på med att flytta in saker, kom sjuksköterskan på boendet, Marie Skoglund, in och presenterade sig. Hon meddelade mig att hon precis gett min mormor höstinfluensa vaccinet. Jaha, sa jag, hur kom det sig. Ja, men hon har ju alltid tagit det så därför fick hon det nu också.

När mormor väl var på plats med alla saker, så var det ett antal papper som skulle skrivas på till boendet. Bland annat ett papper om vaccinering. Jag gjorde som jag alltid gör, jag läser upp innehållet för mormor och sedan får hon ta beslut och sedan signera. Jag läste upp innehållet och visade henne alternativen. Min mormor sa att hon inte ville bli vaccinerad. Jaså, sa jag men du har ju precis tackat ja, till höstinfluensa vaccinet. Nej, min mormor hävdade att hon aldrig riktigt hann säga ifrån utan blev vaccinerad utav sköterskan. Så min mormor skrev därför på papperet att hon inte vill ha vaccin. Se bilaga 1

Jag stannade två veckor med min mormor för att säkerställa att mormor kände sig trygg och jag hade möte med all personal där jag berättade om min mormor. Hur hon fungerar. Det går till exempel inte att säga Du vill väl inte gå ut på en promenad idag? För min mormor vill inte vara till besvär för någon. Hon behöver sin dagliga promenad och hon behöver fysisk aktivitet. Så då får man helt enkelt säga Nu ska vi gå ut och gå, då hänger hon på. När mormor flyttade in på boendet hade hon fyllt 94. Hon hade en begynnande åldersdemens men var oerhört levnadsglad, positiv, busig, skämtsam. Hon var något undernärd, vilket dessvärre är vanligt då hemtjänsten inte har möjlighet att stanna och försäkra sig om att brukarna äter. Jag hade kopplat in en dietist några år tidigare men det hjälper föga om ingen försäkrar sig att min mormor äter.

Jag åter tillbaka till Karlskrona. Det dröjer inte många dagar förrän sjuksköterskan Marie Skoglund ringer mig och ifrågasätter det underskriva vaccin papperet. Hon drog igen samma vals om att hon alltid tidigare har tagit vaccin och att mormor är i riskgrupp. Jag förklarar vad mormor sagt till mig och vad hon berättade om att hon inte hade haft någon möjlighet att sätta emot och att jag respekterar min mormors beslut.

Sedan fick jag ett SMS från mormors gode man, Elisabeth Backlund. Jag hade sedan några år tillbaka skaffat en god man till mormor som hade hand om hennes ekonomi. Anledningen var att mormors son, Kent Sjögren, hade skaffat sig en fullmakt av min mormor där han hade tillgång till hennes kontot och länsat kontot på pengar. Det kunde jag tyvärr inte polisanmäla då mormor hade gett honom fullmakten. Men jag samtalde med överförmyndarnämnden i Lycksele och fick en god man för mormor som skulle hantera hennes pengar. När mormor flyttade till boendet ville föreståndaren på boendet att jag skulle utöka ansvaret till att också sörja för person. För boendet behövde en person på orten som kunde bistå med hjälp när sådan behövdes. Tyvärr så lydde jag deras råd och utökade ansvaret så att Elisabeth Backlund nu också sörjde för min mormors person.

När Elisabet har fått det utökade godmanskapet blir hon uppenbarligen uppringd av sjuksköterskan Marie Skoglund och jag får ett SMS från Elisabet

Jag pratar med min mormor samma dag, den 14 december. Mormor hävdar att hon är fullt införstådd i sitt val men upplever att hon inte blir lyssnad på. Så efter mitt samtal med mormor svarar jag Elisabet, som snabbt svarar tillbaka att mormor inte förstår, se SMS nedan.

Jag ringer då Elisabet och talar med henne. Detta samtal finns tyvärr inte inspelat. Jag försöker förstå hur Elisabet tänker. Menar hon att min mormor inte är vid sina sinnes fulla bruk, nej, det menar hon inte men hon hävdar ändå att min mormor inte förstår. Jag säger något om att om mormor hellre vill dö i covid än att ta injektioner så måste det få vara hennes beslut. Elisabet säger då att ja, men då får du ta på dig ansvaret. Jag säger att ja, det kan jag göra. Men när vi sedan har lagt på funderar jag på vårat samtal och kommer fram till att jag behöver inte ta på mig ansvaret, för det har redan min mormor gjort. Jag mailar därför Elisabet:

Jag skrev också ett mail till Ulrika, föreståndare för Ventilen:

Jag får ett SMS tillbaka från Elisabeth Backlund:

Den 12 januari 2021 får jag svar från Ulrika, föreståndaren på boendet

Sedan får jag ingen ytterligare återkoppling från boendet.

Den 1 juni 2021 får jag ett SMS från god man Elisabet Backlund som jag svarar på med några frågor, se nedan:

Jag skriver också ett mail till Ulrika, föreståndaren:

Av god mannen får jag inget svar trots att jag påminner om min fråga. Av Ulrika får jag detta svar:

Mormor har mycket riktigt skrivit på papperet igen. Men jag får egentligen ingen klarhet i hur den diskussionen har gått. Om min mormor har skuldbelagts, hotats eller på vilket sätt e har fått henne att skriva på papperet. Se bilaga 1. Det som jag inte har sett förrän nu när jag har fått det underlaget är att underskriften gjordes i december 2020 av godman Elisabeth Backlund. Så SMS:et den 8 januari var lögn (?) från god mannen. De hade ju bakom min rygg redan fått min mormor att ändra sig i december men meddelande inte detta till mig förrän i juni. Varför då?

Sedan injiceras min mormor den 4 juni med Pfizers c-injektion batch FA8016 och den 21 juli med Pfizers c-injektion batch, FE6208.

Jag har regelbundet teamsmöte med min mormor och jag ringer och pratar med henne varje kväll innan hon ska gå och lägga sig. Jag märket att hon har blivit tröttare och behöver gå och lägga sig tidigare. Under november månad märker jag en markant skillnad, både på hur mormor pratar och energinivå. Då visste jag inte att hon också injecerats med höstinfluenca vaccinet. Se bilaga 2

Den 15 december blir jag uppringd av sköterskan. Mormor är dålig. Då vet jag fortfarande inte att hon också har injecerats med ytterligare ett vaccin. Sköterskan hävdar stigande ålder och kan inte på något sätt se något samband med injektionerna. Jag ringer och pratar med föreståndaren Ulrika och hon säger samma sak, att mormor har tacklat av. Två timmar senare sitter jag på ett tåg till Umeå för att sedan ta buss till Lycksele. När jag väl är på boendet, vid 4 tiden på eftermidagen den 16

december får jag äntligen träffa min mormor. Jag får bo hos henne om jag gör ett test och har skydd när övrig personal kommer in. Vilket jag gör och jag visar ett negativt covid-test.

Jag märker väldigt snabbt att min mormor är helt personlighetsförändrad, precis det som min magkänsla har sagt mig när vi har haft våra teamsmöten och telefonsamtal. Min mormor vill inte äta, hon vill inte dricka och hon vill bara sova. Något som jag har hört från andra boenden är en av två effekter hos de äldre efter injektionerna. Antingen blir de superdementa eller som mormor vill bara sova. Jag försöker som alltid peppa min mormor och mysa med henne. Redan dag 2 är vi på en härlig promenad. Även om mormor har betydligt sämre rörlighet än sista jag såg henne så går vi säkert 150 meter innan vi vänder. Mormor njuter av den härliga luften och av grannhusens julbelysning. Dag 3 går vi bara 30 meter innan vi vänder men hon kommer ändå ut. En dag får jag låna en bil och då kör vi ned på stan i Lycksele och tittar på julbelysningen och bara kör runt så att mormor ska få se.

Jag brukar alltid märka någon form av förbättring efter någon dag, men jag ser ingen förbättring. Jag frågar min mormor vad det är som har hänt. Hon säger till mig att hon har tappat sugen och att det inte går att få tillbaka den. Det syns också på henne för glimten i ögonen är helt borta. Den glada, spralliga, busiga mormor finns inte. Nu är hon allvarsam och tyngd och hon säger att hon längtar efter sin mamma och pappa. Mitt hjärta brister.

Den 21 december kommer en läkare från Medicinkonsulten i Lycksele Sashi Ula (vet inte hur det stavas). Han undersöker mormor och bestämmer att det ska tas både blod- och urinprov. Han kör också mantra mot mig att det är ålder. Jag försöker föra en dialog och höra vad han trror att injektionerna gjort mot min mormor men jag får bara till svar att det är ålder. Jag försöker även tala med honom om kurativ vård. Jag får inget gehör.

Jag och mormor får några fina stunder på kvällarna där vi sitter och tittar på gamla foton tillsammans. Då lyste hon upp och tyckte att det var riktigt trevligt. En kväll satt vi uppe ända till 21:30. Det var inte riktigt som förr men för mig betydde det mycket.

Jag fick till en riktigt bra bild på henne då:

Den 22 december åker jag hem. Det känns verkligen urdåligt men jag är tvungen på grund av andra omständigheter att åka tillbaka. På bussen mellan Lycksele och Umeå skriver jag ett dokument till föreståndaren, enligt överenskommelse med henne. Hon ville att jag skulle dela med mig av mina tankar och funderingar. Vilket jag gjorde och skickade till henne. I det dokumentet bad jag henne att inte injicera min mormor med en tredje c-injektion. Därför skulle jag med all min kraft be om att ni inte injicerar en till dos i min mormors kropp. Nu måste vi få tillbaka henne.”

Jag får ingen återkoppling från Ulrika på mailet.

Jag får veta att proverna som har tagits på mormor visar inget fel, hennes lungor och hjärta är tipp- topp. Jag frågar om man har tagit prov för blopdpropp, d-dimer. Sjuksköterskan Marie, säger att det måste jag ta med läkaren. Jag får nu veta att min mormor, trots min vädjan, har blivit injecerad med en tredje c-injektion. Moderna batch 016G21A (jag har bett Elisabeth Björnsdotter om en skriftlig bekräftelse men nu vill hon inte lämna ut den). I denna filmen säger Dr.Ruby att bachter från Moderna som slutar med 20A och 21A är de absolut giftigaste https://forbiddenknowledgetv.net/breaking-deadly-vax-lot-numbers-identified-still-in- circulation/?fbclid=IwAR0bB4O_5NFt402xGUTqLUK-IK9FRclXdmWO5bCZFd-Kaz66cy8uv1UlPB0. Jag blir helt lamslagen och ifrågasätter hur de kan ha injecerat henne med ytterligare en dos trots att jag uttryckligen bett dem låta bli. Min mormor är 95 år, hon är skör, väger 30 kg och är under 1,40 cm lång. Jag frågar Marie om mormor får samma dos som en 100 kg stor karl och det bekräftar hon att hon får. Sjuksköterskan Marie, tar däremot inte på sig något ansvar för den tredje c-injektionen för

hon själv hade semester och det var inte hon som gjorde det. Jag har heller inte fått namnet på sköterskan som injecerade tredje dosen. Men det var ju den som jobbade som ersättare för Marie och det borde gå att se på arbetsschemat.

När läkaren sedan ringer till mig den 7 januari. Frågar jag honom om d-dimer prov. Men han säger att min mormor inte visar någon tendens på att ha fått någon blodpropp, så jag frågar honom hur han vet det. Han avfärdar det hela. Jag frågar honom om han vet att min mormor har skrivit på papper att hon inte vill ta vaccin, men det kände han inte till. Han berättar att han vill sätta in palliativ vård på min mormor. Jag får ingen fråga utan det är mer ett konstaterande från honom. Vem har sagt ja, till att min mormor ska få palliativ vård? Den frågan har jag inte fått och jag vet inte vem det är som har sagt ja. Jag motsätter mig det och jag säger att om han ger min mormor morfin kommer hon att dö. Jag försöker föra fram alternativet kurativ vård i stället. Där stora mängder C- och D-vitamin tillsammans med zink, magnesium och 75-100 g acetylsalicyl syra, har visat sig ha positiv effekt på de äldre som farit illa av injektionerna. Han säger att han ...”inte tror på mig”. Jag blir helt chockad över hans uttalande. Jag ber att få hans mailadress så att jag kan maila honom information. Han vill inte ge mig den utan säger att jag får skriva till den mailadress som finns på Medicinkonsults hemsida. Så jag säger att jag skulle göra det.

Det är däremot inte så lätt att hitta en e-post adress till Medicinkonsult. Efter många om och men hittar jag en e-post adress till den förra ägaren av Medicinkonsulten, Elisabeth Björnsdotter. Jag mailar henne och hon återkommer med att jag får skicka ett fysiskt brev till Medicinkonsult på en Lycksele adress, eller logga in på 1177. Eftersom jag nu sitter i Frankrike så försöker jag logga in på Medicinkonsulten via 1177 men då jag är skriven i Karlskrona kan jag inte få tillgång till Medicinkonsult.

Så jag skriver mailet till Sashi och mailar Elisabeth Björnsdotter. Nu har jag fått hjälp av juristen Christian Schlater:

Jag får inget svar från Medicinkonsulten eller läkaren.

På onsdagen den 12 januari blir jag uppringd av sköterksan igen. Hon meddelar att Mormor är sämre. Jag frågar om de ger henne av två flaskor med Möller’s tranolja full av vitaminer som jag har lämnat

till henne. Men hon vågade inte ge det eftersom hon hävdar att det kunde slå ut någon av mormors mediciner. Hon kallade tranoljan alternativ medicin.

Sjuksköterskan berättar att läkaren har varit där på dagen och satt in pallliativ vård på min mormor. Han har också beslutat att det inte ska göras någon hjärt- eller lungräddning och att hon ska få morfin om hon upplever smärta. Jag känner mig helt maktlös.

Fredagen den 14e ringer jag Medicinkonsulten för att avkräva ett svar. Jag får till besked att ingen är där och att de ska återkomma till mig på måndagen. Jag skriver också ett mail till föreståndaren:

Jag får till ett teamsmöte med mormor klockan 14:00. Mormor kan knappt sitta upp själv. Dessutom har en personal tappat en av hennes löständer i golvet så de har skickat iväg dem för lagning, och då blir det ännu svårare för henne att prata. Hon orkar knappt hålla upp sitt eget huvud och hon orkar knappt titta på mig. Detta visar sig vara det sista jag ser av min mormor.

På fredag efter klockan 17 ringer föreståndaren på boendet till mig och vi har ett samtal. Hon hade själv varit in till min mormor på onsdagen när hon var på plats och då sa hon till mig att min mormor hade sagt att hon vill dö. (Inte är det så konstigt med alla dessa saker i kroppen.)

Föreståndaren berättade att de hade tagit i beaktande några synpunkter som jag delade med mig i mitt dokument men inte detta om kurativ vård, det lämnar hon till sköterskan och doktorn. Kontentan av samtalet förstår jag nu efteråt var att förbereda mig på att min mormor kommer att dö. Hon sa något om att om hon klarar sig till måndagen...

Lördagen den 15 januari kl. 14:12 ringer helgarbetande sjuksköterska till mig, Ronny, och berättar att mormor fick en injektion smärtstillande (morfin?) på natten och gick bort vid 3-tiden. Han sa tiden man jag kommer inte ihåg det nu.

Min älskade vän och mormor är borta för alltid. Den person jag har ringt och sagt god natt till varje kväll i säkert 15 års tid. Finns inte längre. Hon är avlivad.

Begravningen ägde rum i Lycksele Kyrka torsdagen den 10 februari kl. 11:00. Mail till Medicinkonsulten 5 februri;

Min mormor var helt personlighetsförändrad när jag träffade henne i december. Hon sa själv att hon kände sig konstig att det inte gick att få tillbaka som det varit innan.

Detta var alltså innan den tredje injektionen. Efter den tredje injektionen av Moderna tog det två veckor och 3 dagar och så var mormor död. Det är, ren och skär avlivning och vad min stackars mormors kropp har utsatts för vill jag förstås att det ska dokumenteras.

Det finns ett antal kända biverkningar från de batcher min stackars mormor fått i sig. Se

nedan;

Batchnummer: FA8016
bland annat: encephalit (inflammation i hjärnan), trötthet, huvudvärk, TIA (små hjärninfarkter), vasculit (inflammation i kärl, kan även förekomma i hjärnan)

Batchnummer: FE6208
akut hjärtinfarkt, hjärtsjukdom, hjärtsvikt, myocardit (inflammation i hjärtat), hjärnblödning, kognitiv störning, yrsel, trötthet, huvudvärk, meningit (inflammation i hjärnhinnan), nedsatt rörlighet, TIA (små hjärninfarkter), vasculit (inflammation i kärl, kan även förekomma i hjärnan), synstörningar

Batchnummer: 016G21A yrsel, huvudvärk

Ingen vet hur de olika substanserna påverkar varandra.

Betänk att min mormor vägde 30 kilo och var 1,40 och vad jag förstår så har ni inte tagit hänsyn till hennes storlek när ni har injicerat henne utan hon har fått lika mycket som en fullvuxen 100 kg karl.

För att utesluta ett samband med "vaccinet" behöver man utföra en obduktion och titta histologiskt (i mikroskop) på de inre organen, särskild på hjärta och hjärna.

Inkopierat från https://lawline.se/answers/ar-eventuellt-vaccintvang-forenligt-med- grundlag?fbclid=IwAR135v0JX-5Cpqu4EnFRCqLRaK-Wbv8i6PTkPz9X2MpemSafgdLPuZ7TfUo

Enligt grundlag är var och en skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp från det allmänna (2 kapitlet 6 § Regeringsformen). Skyddet innebär att påtvingade vaccinationer inte får komma på fråga. Skyddet finns även förskrivet i Europakonventionen för mänskliga rättigheter (EKMR) (artikel 8).

Grundlagsskyddet mot påtvingat kroppsligt ingrepp är dock en sådan rättighet som kan begränsas enligt lag (2 kapitlet 20 § Regeringsformen). Möjligheten att inskränka skyddet för kroppslig integritet i förmån för ett vaccinationstvång finns alltså, men det måste ske genom lag (någon magna carta variant är alltså inte möjlig). Riksdagen är som bekant den som stiftar lagarna (1 kapitlet 4 § Regeringsformen). Begränsningen får dock endast tillgodose ändamål som är godtagbara för ett demokratiskt samhälle och får aldrig gå utöver vad som kan anses vara nödvändigt med tanke på ändamålet med begränsningen (2 kapitlet 21 § Regeringsformen).

Även i EKMR står föreskrivet att bestämmelsen i artikel 8 får förbises till förmån för folkhälsan om åtgärden stiftas i lag och är godtagbar i ett demokratiskt samhälle.

Så det som gjorts mot min mormor är inte lagligt.

Svar från Medicinkonsulten, se bilaga 3. 

Country:

Rating: 
0
No votes yet