Letter of Notification, Dansk

File attachments: 
AttachmentSize
PDF icon LON Dansk.pdf40.03 KB
Microsoft Office document icon LON Dansk.doc23.5 KB

Til

 

__________________________________________________________________________

I den såkaldte Nürnberg-kode, som blev udviklet under retssagen mod krigsforbrydere, der var med til at forårsage ødelæggelsen af ​​anden verdenskrig, udtrykkes det tydeligt i Nürnberg koden No 1, at:

"Ingen bør tvinges til at tage et medicinsk eksperiment uden informeret samtykke."

Ved at kræve, at dine kunder skal vise et såkaldt Corona Pass, overtræder du denne lov og risikerer blive retsforfulgt for forbrydelser mod menneskeheden. I Nürnberg-retssagerne blev det også tydeligt udtrykt, at hver person er ansvarlig for sine egne handlinger. Det er ikke en undskyldning at sige, at du kun fulgte nationale love og anbefalinger, hvis dette inkluderer f.eks. at lægge pres på dine kunder for at tage eksperimentelle, uprøvede injektioner og / eller medicinske testprocedurer.

 

Mange medier, politiske og ikke-medicinske personer beder folk om at tage Covid-skuddet. De giver ingen oplysninger om de negative virkninger eller farer ved denne behandling. Alt hvad du hører fra dem er - "sikker og effektiv" og "fordele opvejer risiciene." Lande bruger lockdowns, tvang og trusler for at tvinge folk til at tage denne eksperimentelle medicinering/vaccine eller forbydes at deltage i det frie samfund.

 

Nürnberg-kode nr. 2: Man må ikke benytte utestede metoder, hvis samme resultat kan anskaffes med andre midler

Som nævnt ovenfor opfylder genterapi ikke kriterierne for en vaccine og tilbyder ikke immunitet mod virussen. Der er andre medicinske behandlinger, der giver frugtbare resultater mod Covid, såsom Ivermectin, Hydroxyklorokin, Budesonid, Antikoagulantia, samt D-vitamin, C-vitamin, Zink og andre kosttilskud som giver boostet immunforsvar mod luftvejsinfektioner.

 

Nürnberg-kode nr. 3: Basere eksperimenter på resultater af dyreforsøg og naturhistorie af sygdom

Denne genterapi sprang dyreforsøg over og gik direkte til menneskelige forsøg. I en undersøgelse af rhesus macaques-aber, der brugte Pfizer’s mRNA ”vaccine” udviklede alle aber lungebetændelse. På trods af denne alarmerende udvikling fortsatte Pfizer med at udvikle deres mRNA til Covid uden dyreforsøg.

 

Nürnberg-kode nr. 4: Undgå al unødvendig lidelse og skade

Ved udgangen af ​​april 2021 havde CDC VAERS rapporteringssystem i USA rapporteret over 4.000 dødsfald og 50.000 vaccinskader. I EU er der rapporteret over 7.000 dødsfald og 365.000 vaccinskader. Dette er en alvorlig overtrædelse af denne kode.

 

 

Nürnberg-kode nr. 5: Intet eksperiment, der skal gennemføres, hvis der er grund til at tro, at der kommer skade eller død

Se nr. 4, baseret på faktabaserede medicinske data, som denne genterapi forårsager død og skade. Tidligere forskning på mRNA viser også flere risici, der er blevet ignoreret for dette nuværende forsøgsgeneksperiment. En for nylig publiceret undersøgelse i april 2021 fra det verdensberømte Salk Institut i USA viste at SARS-CoV-2 spidsproteiner viste, at de forårsager betændelse, immunopatologi, blodpropper og forstyrrer energiproduktionen i mitokondrierne. Dette eksperiment tvinger kroppen til at producere dette spike-protein, der arver alle disse risici.

Spike proteinet indeholder også s.k. prion sekvenser, hvilket har fået mange forskere til at advare imod at man kan få alvorlige neurologiske skader flere år efter injektionen. Der findes også stærke mistanker om mulig udvikling af sterilitet samt rapporter om mangedoblede antal af spontane aborter. Autoimmune sygdomme er også sandsynlige bivirkninger. Langtidsvirkningerne er ukendte.

 Nürnberg-kode nr. 6: Risiko bør aldrig overstige fordelen

Covid-19 har en overlevelsesfrekvens på over 99%. Vaccineskader, dødsfald og bivirkninger af mRNA-genterapi overstiger langt denne risiko. At give et ufuldstændigt virkende vaccine midt under en epidemi kan forårsage nye mutationer præcis som ved en ufuldstændig antibiotika behandling, noget som vi f.eks. har set i Indien, som først fik alvorlige Covid problemer efter at vaccineringerne begyndte.

 

Nürnberg-kode nr. 7: Forberedelse skal foretages mod selv fjernmulighed for skade, handicap eller død

Der blev ikke foretaget nogen forberedelser. Farmaceutiske virksomheders egne kliniske fase 3-forsøg med mennesker afsluttes først i 2022/2023. Disse vacciner blev godkendt under en nødsituation, der kun blev brugt og på tvunget til en forkert informeret offentlighed. De er IKKE FDA-godkendt.

 

Nürnberg-kode nr. 8: Eksperiment skal udføres af videnskabeligt kvalificerede personer

Politikere, medier og aktører, der hævder, at dette er en sikker og effektiv vaccine, er ikke kvalificerede. Propaganda er ikke lægevidenskab. Mange vaccine centre har ansat ikke kvalificerede til at administrere eksperimentelle medicinske genterapier til den uinformerede offentlighed.

 

Nürnberg-kode nr. 9: Enhver skal have friheden til at afslutte eksperimentet, når som helst

På trods af advarsler fra over 85.000 læger, sygeplejersker, virologer og epidemiologer – er forsøgene ikke afsluttede. Faktisk er der i øjeblikket mange forsøg på at ændre love for at påtvinge vaccinerne. Dette inkluderer obligatoriske og tvungne vaccinationer.

 

Nürnberg-kode nr. 10: Videnskabsmanden skal når som helst bringe eksperimentet til ophør, hvis der er sandsynlig årsag til, at det medfører skade eller død

Det er tydeligt i de statistiske rapporteringsdata, at dette eksperiment resulterer i død og skade, men alle politikere, lægemiddelvirksomheder og såkaldte eksperter gør ikke noget forsøg på at stoppe dette genterapieksperiment fra at påføre en misinformeret offentlighed skade.

Hvad kan du gøre for at hjælpe med at bringe denne forbrydelse mod menneskeheden til ophør? Del disse oplysninger. Hold dine politikere, medier, læger og sygeplejersker ansvarlige - at hvis de er medskyldige i denne forbrydelse mod menneskeheden, er de også underlagt lovene i Genève-konventionen og Nürnberg-koden og kan retsforfølges. Retssager bevæger sig fremad, beviser er indsamlet, og et stort voksende antal eksperter slår alarm.

 

Hvis du ikke tager handling og ændrer dine politikker inden

 

________________________________ vil dette brev blive uploadet på https://www.medicdebate.org/da/node/2092 sammen med en anbefaling til alle dine kunder om at boykotte din forretning indtil du har rettet denne overtrædelse af Nürnberg-koden.

 

Dato:

 

Plads:

www.jfk21.dk

www.peoplescourt.org

Disease(s):

Other Key Words::

Organization: