How Does China's Social Credit System Work?

 

https://m.youtube.com/watch?v=PVkWokLqPOg&feature=emb_title

'

Published on 26 Nov 2020

 

19 min video 

Social Credit Sustem, , is that the future? Will it be be  used as a model for global implementation? 

0
No votes yet

Comments

https://www.lifehacker.com.au/2019/04/chinas-people-monitoring-software-being-deployed-in-darwin/

Published 2 years ago: April 30, 2019

The Chinese government’s desire to ensure social control is well known with its “social credit’ monitoring system the stuff of nightmares for those of us accustomed to personal freedom. But part of the software used by the Chinese government is now being exported and found a customer in the City of Darwin.

<p>CP</p>

Länk: États-Unis: la Cour Suprême annule la Vaccination Universelle - Scandal (1scandal.com)

Domstolsutslaget från Högsta Domstolen verkar ha skett för närmare en vecka sedan. - Jag inväntar kommentar rörande detsamma. Om det är korrekt kan alla vaccinationer upphöra! 

Artikeln är på franska med video på engelska: 

Jag bifogar automatisk fransk-svensk översättning:

Högsta domstolen är en stor seger för friheten och har ogiltigförklarat universell vaccinering.

Bill Gates, Fauci, en amerikansk infektionssjukdomsspecialist, och Big Pharma förlorade en rättegång i USA: s högsta domstol, utan att bevisa att alla deras vacciner under de senaste 32 åren var säkra för medborgarna!

Stämningen lämnades in av en grupp forskare ledda av senator Robert F. Kennedy Jr. som sa: "Det nya Covid-vaccinet måste undvikas till varje pris.

Jag uppmärksammar er om viktiga frågor relaterade till den kommande Covid-19-vaccinationen.

För första gången i vaccinationens historia stör den senaste generationens så kallade mRN-vacciner patientens genetiska material direkt och förändrar därmed det enskilda genetiska materialet, som är en genetisk manipulation, som redan var förbjuden och tidigare betraktades som ett brott.

Coronavirusvaccinet är inte ett vaccin, akta dig!

Vad har alltid varit ett vaccin? Det var alltid själva patogenen — en mikrob eller ett virus som dödades eller försvagades, det vill säga försvagades — och det introducerades i kroppen för att producera antikroppar.

Det är inte ens ett vaccin mot coronaviruset! Det är inte alls så! Det är en del av den senaste gruppen av mRN (mNSA) påstås "vacciner". En gång inuti en mänsklig cell omprogrammerar mRNA RNA och normalt DNA, som börjar göra ett annat protein.
Med andra ord, inget att göra med traditionella vacciner! Med andra ord är det ett instrument för genetiskt inflytande. Det är ett genvapen!

Med andra ord skulle de förstöra jordlingar, och de överlevande skulle bli genetiskt modifierade organismer!

 

Som ett resultat av det aldrig tidigare skådade mRN-vaccinet kommer vaccinmottagarna inte längre att kunna behandla vaccinets symtom på ett ytterligare sätt.

Vaccinerade människor måste acceptera konsekvenserna, eftersom de inte längre kan botas genom att helt enkelt eliminera toxiner från människokroppen, till exempel en person med en genetisk defekt som Downs syndrom, Klinefelter syndrom, Turner syndrom, genetisk hjärtsvikt, hemofili, cystisk fibros, Rett syndrom, etc.), eftersom den genetiska defekten är evig!

Detta innebär helt klart att om ett symptom på vaccination utvecklas efter mRN-vaccination kan varken jag eller någon annan terapeut hjälpa dig, eftersom skadorna som orsakas av denna typ av vaccination kommer att vara genetiskt irreversibla.

Frans Daems