Lärare måste bära munskydd.

Summary: 
Vad gör vi för att vi kan gå tillbaka det liv som försvann på våren 2020?
Undefined
0
No votes yet

Att arbeta på en skola innebär förutom allt från att ta hand om elevers sociala och kunskapsmässiga utveckling, till att börja erbjuda elever munskydd, vilket är vedervärdigt. Vad mer ska de hitta på om hur vi skyddar oss mot ett virus som förekommer varje år och hitills inte krävt någon lockdowns, munskydd eller social distansiering. Det var inte lika hysteriskt som på den tiden då svininfluesan fanns, varför stängdes ingenting ner då? Varför pratades då inte om social distansering och alla dessa markeringar 1,5 till 2 meters avstånd märkena på shopping center, restauranger och för att inte tala om i skolmatsalarna.  Bara dessa är exempel på hur hysteriskt pandemin har blivit  och hemska konsekvenser av att äldre dör ensamna i sina hem och på äldreboende. 

Vad gör detta år mer annorlunda än de andra åren med influensor.

Varför är det så viktigt att alla ska vacinneras och alla dessa dolda hot för de som inte vill, inte kan resa, inte får behålla sitt jobb etc. De som inte vill vaccineras är stigmatiserade och uppfattas som bakåtsträvande personer.

Varför pratar man inte om vaccinernas innehåll och de skador och biverkningar de ger människor inklusiver dödsfall? Varför använder man sig av PCR tester för att fastställa om man är smittad av covid eller inte? Medan till och med WHO rekommenderar att inte använda PCR som test för COVID , inte amplifiera covid-tester mer än 30 gånger? 

 

Länk till artikeln: 

 

Lärarfack kräver munskydd i skolorna (msn.com)