Vaccinationer – ett försök med åldringar som försökskaniner

Undefined
10
Average: 10 (1 vote)

vaccinlobby sjukhus i USA autismens orsak DNA i vacciner testperson insjuknat tvångsvaccination Alan Rees Vaccinskador ska bokföras

 

Det är remarkabelt hur kort det historiska minnet är hos både myndigheter, politiker och etablerad media. Det har bara gått fem år sedan Macchiarinis experimentlusta med plaststrupar avslutades vid Karolinska. Det var ett helt oprövat experiment, där man hoppat över föregående djurförsök. Som tur var slog de anlitade kirurgerna med Grinnemo i spetsen snabbt larm så att det kunde stanna vid cirka fem avlidna i Sverige. I Florens hade hans experimentlusta tidigare lett till klart större dödssiffror (2000-Talets Vetenskap nr 3-2016).
Nu verkar man upprepa experimenten med Pfizers och Modernas experimentvacciner. Dolores Cahill har redan slagit larm och många andra oberoende forskare och läkare har gjort detsamma. Dessa är egentligen inte några riktiga vacciner utan man injicerar rena experimentsubstanserna på de som mottar de injektionerna. Man har tidigare aldrig utsatt människor för mRNA injicerat direkt i blodkärlen.

Istället för att föra en saklig diskussion i det lämpliga eller olämpliga om detta så väljer de flesta att kringgå detta med tystnad. Men här hjälper läkemedelsindustrins mediala flaggskepp, Bonniers Expressen till att tysta de som ändå säger ifrån. De hängde den 14 januari ut Mikael Nordfors tillsammans med andra ”vaccinkrigare” både på löpsedel och inne i tidningen. Det är med förtalsosande skriverier som faktiskt Expressen avslöjar sig. De försvarar helt läkemedelsindustrins rätt att utnyttja sjuka och sjukdomar för att tjäna grova pengar. Eller med andra ord: Expressen och Bonniers står stadigt på de ondas sida.

Satsar du på det egna immunsystemet eller tar du vaccinationståget?

Men det är inte bara Expressen som hakat på vaccinationståget. I stort sett alla inom etablerade media – har hoppat på vaccinationernas hallelujakör, trots att tillverkarna själva förklarar att den första sprutan bara ger 40 % skydd.

Resultaten föreligger redan i skrivande stund. Från Norge rapporteras några dagar efter Expressens artikel om 23 avlidna åldringar som fått vaccinet. Macchiarinis dödssiffror är redan överträffade. Att just Bonniers går ut med dessa osakliga artiklar, där man istället gör personangrepp på flera personer som utgår från ett medicinskt hälsobegrepp ligger helt i linje med Bonniers ambitioner. De försvarar ju ett medicinskt paradigm där människan , patienten i främsta rummet ska vara en marknad för läkemedelsindustrins medikamenter. Att Bonniers gör detta är ju för att de själva också har en stor läkemedelsdivision.

Det som är mer oroväckande är deras inflytande över mediasituationen i Sverige. Det är inte enbart genom att direkt äga DN och Expressen som de utövar sitt inflytande. De servar också de svenska biblioteken via AdLibris och genom Pressbyrån och Tidningsutgivarna kan de bestämma utbudet i de flesta butiker.

Vad som är en ny faktor i sammanhanget är att också Public Service helt släppt kraven på objektivitet och saklighet och på TV och i radio står deras vaccinpropaganda och skrämseltaktik inte Bonniers långt efter.

Bara ett exempel, när vår förening World Freedom Alliance (WFA) grundades i Stockholm med flera internationella forskare och läkare på plats i månadsskiftet oktober-november så uppgav radio/TV att ett par hundra personer samlats för en manifestation i Kungsträdgården. Att man så förminskar en hälsorörelse när det snarare var ettusen på plats är betecknande.
Likadant har de varit helt tysta när den svenska grenen av WFA, Frihet Sverige överlämnade en fullödig vetenskaplig dokumentation som visar att man med beprövade enkla medikamenter, mineraler och vitaminer kan uppnå ett bättre skydd mot såväl coronavirus som andra patogener som vaccinproducenterna kan uppvisa. Och då är det med medikamenter där man vet inom vilka doseringar man ska hålla sig för att undgå biverkningar.

Det är med stort allvar som vi ser att skattefinansierade media så uppenbart brister i sin arbetsuppgift – men så har det inte alltid varit. Det är ett fenomen i och med den nya tiden, där stora media står bakom en agenda och avgör vilka som ska synas och vilka som ska nedtystas. En del kallar denna agenda för fascism. Ordet är för många hårt valt men i det land Tyskland som fått uppleva detta i nära tid, så är man inte lika naiva som i Sverige. Man ser tydligt när totalitära krafter sticker upp igen för att åstadkomma maktförskjutningar till en egen liten elit och där demokrati, rättssäkerhet och yttrandefrihet och tryckfrihet bara ska vara ett privilegium för ett fåtal.

Ingemar Ljungqvist

Vaccinationer – ett försök med åldringar som försökskaniner